Zie hier de geweldige collectie van Romee Strijd x NA-KD

romee strijd x na-kd

Romee Strijd (1995) is een internationaal bekend fotomodel waar we stiekem best trots op zijn. Op haar dertiende (2008) werd ze ontdekt en doet ze dus al modellenwerk. Sinds haar dertiende droomde ze ook van om Angel te worden voor Victoria’s Secret. Alle shows heeft Romee bekeken en gefantaseerd hoe het zou zijn als zij daar ook zou lopen. Zes jaar later (2014) komt haar droom uit. Ze mag in de show lopen als Angel voor Victoria’s Secret tussen andere grote namen zoals Doutzen Kroes, Gisele Bundchen en Alessandra Ambrosio. Daarvoor heeft ze wel heel hard moeten werken. Vijf dagen in de week, tweeëneenhalf uur per dag stond ze in de sportschool. En dan ook nog eens op dieet. Ik doe het haar niet na. Maar tegelijk vraag ik me af of dit wel gezond is. Naast Victoria’s Secret liep Romee ook shows voor o.a Prada, Louis Vuitton, Céline, Balmain en Calvin Klein.

Een baby, verloofd en een collectie bij NA-KD

Tegenwoordig is ze naast een supermodel ook moeder van dochter Mint van 1 jaar en verloofd met Laurens van Leeuwen. In 2018 waren ze al getrouwd, maar dat was meer om praktische redenen. Romee wilde nog officieel gevraagd worden en dat is inmiddels begin dit jaar gebeurd in de bergen van Zwitserland. Ja ja, Laurens is op de knie gegaan. Het modellenwerk heeft ze inmiddels ook weer opgepakt volgens haar laatste vlog. Naast dit alles heeft ze ook een collectie gelanceerd bij NA-KD! Het is een capsule wardrobe wat betekent dat je makkelijk van day to night kan switchen met de kledingstukken die ze heeft ontworpen. De collectie is geïnspireerd op New York waar ze heeft gewoond. Go check it out want je wil gewoon alles hebben.

Boxy Long Blazer + Long Suit Pants + Ribbed Jersey Singlet

Overdag naar je werk draag je zowel de blazer als de broek en ’s avonds als je nog een terrasje gaat pakken in de zon kan de blazer uit voor een meer casual look. Ook verkrijgbaar in het bruin.

Blazer €92,95

Pants €57,95

Singlet €20,95

Cut Out Knitted Slit Dress

In de kleuren groen, beige en zwart verkrijgbaar. Hoe heerlijk is deze jurk voor naar het strand? Als het ’s avonds koeler wordt kan je makkelijk een blazer over aan trekken of gewoon als je wat bedekter bij wilt lopen.

Dress €69,95

 

 

Patchwork Cropped Denim Jacket + High Waist Denim

Deze denim look past helemaal in de New York vibes. Draag het samen of combineer de jacket met een lange jurk en de jeans met een nette blouse voor een meer girly look. Ook verkrijgbaar in het blauw.

Jacket €69,95

Denim €75,95

Wrinkled Flowy Shirt + Pants

Hoe comfortabel ziet dit eruit? Hier wil je toch gewoon de hele dag in lopen? Ik als zwangere word hier zeker blij van. Overdag kan je het shirt los laten hangen en ’s avonds maak je het wat vlotter door er een knoop in te leggen. Tevens verkrijgbaar in de kleur lichtgroen.

Shirt €57,95

Pants €57,95

Ribbed Long Sleeve Detail Dress

Wat een schattig jurkje is dit. De details zorgen voor een zakelijke look. Om het stoerder te maken kan je sneakers onder dragen en ’s avonds kunnen de hakken tevoorschijn worden gehaald.

Dress €51,95

 

Recycled Deep Neckdrop Gathered Dress

Ga je ’s avonds lekker uit dan is dit jurkje daar totaal geschikt voor. Naast zwart is ie ook beschikbaar in blauw, groen en licht groen.

Dress €57,95

Gathered PU Bag

Kan jij ook van tassen geen genoeg krijgen? Dan kan deze er ook nog bij die goed past bij de Romee Strijd x NA-KD outfits. Hij is ook in het groen.

Bag €43,95

Organic Cotton Ripped Denim

Ook van spijkerbroeken kan je geen genoeg van hebben. Het model sluit hoog aan en met de gerafelde knieën wordt het een casual look.

Denim €63,95

roem strijd x na-kd

Organic Cotton Raw Hem Denim

Waarom kiezen voor een standaard blauwe kleur als er ook andere kleuren denims zijn? Kies voor de afwisseling voor een bruine denim wat goed te combineren valt met andere kleuren.

Denim €57,95

Ribbed Bandeau Top

Voor overdag is het leuk te combineren met een blazer of een blouse en daarna kan het uit als je gaat dansen in een club. Hij is ook in het beige verkrijgbaar.

Top €17,95

Dit is een deel van de Romee Strijd x NA-KD collectie. Wil je alles zien ga dan naar de website.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

jacgi logo

JACGI.COM neemt deel aan diverse affiliate marketing programma’s. Dat houdt in dat JACGI.COM commissies ontvangt voor aankopen middels links van retailers.