15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 https://jacgi.com 300 true 0
jo-ann kramer

Over mij

Ik blog over interieur en Berlijn want dat zijn op dit moment de twee belangrijkste bezigheden in mijn leven.

Door middel van 10 feiten wil ik mij aan jou voorstellen. Hier komen ze!

  1. Ik ben in 1986 in Suriname geboren en sinds mijn vierde tot en met mijn negenentwintigste heb ik in Nederland gewoond.
  2. Van Suriname weet ik helemaal niets want ik ben geadopteerd en ik ben nooit meer terug naar Suriname gegaan. Dit vind ik wel prima.
  3. Mijn achtergrond is juffrouw op een basisschool. Hier in Berlijn werk ik op de Nederlandse School waar ik les geef aan kleuters. De kinderen zijn zó schattig!
  4. Sinds 2016 woon ik al in Duitsland. Eerst in Essen en nu in Berlijn. Berlijn bevalt me erg goed. Ik wil hier sowieso 5 jaar blijven wonen.
  5. Naast interieur en het ontdekken van Berlijn hou ik me ook bezig met cryptomunten. Tot nu toe gaat het top.
  6. Ik hou van gezelligheid, nieuwe mensen ontmoeten en buiten de deur eten. Normaal gesproken hou ik ook van een drankje, maar omdat ik een kinderwens heb, drink ik nu veel minder alcohol.
  7. Mensen die ik bewonder zijn Luke Edward Hall voor zijn prachtige ontwerpen en Rachel (De Huismuts) van Sas hoe ze zich heeft ontwikkeld tot een succesvolle interieur influencer.
  8. Op dit moment wil ik heel graag in mijn appartement de muren verven in het eet- en zitgedeelte. Daarnaast wil ik in de woonkamer een muur behangen. De slaapkamer staat ook op mijn to do lijst om aangepakt te worden.
  9. Ik hou van klussen zoals meubels opknappen. Verstand op nul, muziekje aan en gaan met de banaan.
  10. Mijn allergrootste wens is om in Frankrijk een kasteel te kopen en dan helemaal naar onze smaak aan te passen. Dieren zoals konijnen en kippen mogen ook niet ontbreken. Hier kijk ik echt naar uit!

Voor vragen neem contact met mij op via: info@jacgi.com

Liefs,
Jo-Ann Kramer