Ik gooi het over een andere boeg

jo-ann kramer

Het is alweer een tijd geleden dat ik een blog heb geschreven. Ik merk dat ik het schrijven over interieur en Berlijn te beperkend vind waardoor ik niet gemotiveerd was om te bloggen. Ja, ik weet dat het voor Google beter is als je je in een niche specialiseert, maar daar ben ik veel te eigenwijs voor. Iets volgens het boekje doen is niet wat bij mij past ook al is het tienduizend keer bewezen dat het wel werkt. Dus dat doe ik dan ook niet. Vanaf nu blog ik over onderwerpen die ik interessant vind zoals mijn zwangerschap bijvoorbeeld. Op dit moment ben ik 26 weken zwanger; alweer bijna in het laatste trimester! Tijd gaat nu wel snel. Waar ik ook over wil gaan bloggen is reizen, mijn persoonlijk leven, mode, moederschap. Kortom een lifestyle blog dus.

Ik heb ook expres niet voor een naam gekozen met het woord interieur of iets dergelijke erin want eigenlijk wist ik al dat dit eraan zat te komen dat ik het op langer termijn niet meer leuk zou vinden om alleen over interieur of Berlijn te bloggen. De naam van mijn blog is een combinatie van de voorletters van mijn man Daan en die van mij. De A, G en C zijn van Daan en de J en de I van mij (Jo-Ann Inez). En dan krijg je dus Jacgi. Vond ik wel leuk bedacht.

Geen SEO

Wat ik ook niet ga doen is SEO. Ik ga geen zoekwoordenonderzoek doen, ik ga me niet houden aan minimaal zoveel honderd woorden, ik ga me niet focussen op sleutelzinnen en die een aantal keer in het artikel laten voorkomen. Dit gaat volledig tegen wat de affiliate marketing goeroes zeggen zoals Jacko Meijaard. Zij weten als geen ander wat het beste werkt, toch? Dat is inderdaad zo, en toch ga ik het op mijn eigen manier doen. Maar hoe vinden mensen dan je website? Nou, ik ga actief mijn website promoten op Instagram. Tot nu toe heb ik nul keer mijn blog gepromoot. Tijd om hier verandering in te brengen! Het is mijn doel om inkomsten uit mijn blog te halen dus ik ga zoveel mogelijk affiliate links plaatsen. Ik zal binnenkort een artikel schrijven over affiliate marketing mocht je hier meer over willen weten want ik vind het nog steeds een boeiend onderwerp.

Wil je me helpen?

Over affiliate links gesproken. Ik zou het erg waarderen als je kan helpen mijn eerste betaling te realiseren door iets via deze link te kopen: Bol.com. Je krijgt pas uitbetaald bij €10 en ik hoef nog maar €2,60! Dus klik op de link want dan maak je jezelf en mij blij. Ik wil je alvast heel erg bedanken want het voelt een beetje dubbel om nu in deze tijd met de oorlog in Oekraïne, hulp te vragen zodat ik uitbetaald krijg. Aan de andere kant gaat het leven hier nog door waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

jacgi logo

JACGI.COM neemt deel aan diverse affiliate marketing programma’s. Dat houdt in dat JACGI.COM commissies ontvangt voor aankopen middels links van retailers.