15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 https://jacgi.com 300 true 0
natuurlijke materialen interieur

Wat Fijn, Een Interieur Met Natuurlijke Materialen

0 Comments

De zoektocht naar behang

In mijn zoektocht naar het perfecte behang voor in de slaapkamer, beter gezegd het ‘kantoorgedeelte‘ in de slaapkamer, kwam ik een heel mooi Frans merk tegen. Het behang is gemaakt van raffia, wat een natuurlijk materiaal is. Onmiddellijk was ik verliefd op dit behang. Ik bestelde een aantal staaltjes en algauw arriveerden ze bij mij thuis. Helaas is het tot nu toe hier bij gebleven, want ze reageren niet op mijn email met de vraag hoeveel dit behang kost. Ik kan dit behang ook niet bij andere resellers vinden. Maar zo kwam ik wel op dit idee om een blog te schrijven over natuurlijke materialen in je interieur.

natuurlijke materialen interieur

Behang van raffia, bananenbladeren enz…

Laat ik maar als eerste beginnen bij behang, aangezien ik op dit moment alleen maar aan behang kan denken. Het behang van CMO Paris is echt mijn favoriete behang merk. Wat zo bijzonder is, is dat ze kiezen voor materialen als moerbei pulp, je weet wel de mulberry boom. Maar ook hennep, leer, bananenbladeren, linnen, abaca (een bananensoort), papyrus en raffia. Qua service weet ik niet of ik dit merk kan aanbevelen, hoewel ze wel de staaltjes snel hebben opgestuurd. Maar hier is het ook bijgebleven. Ik zag op hun website dat ze voornamelijk aan hotels, restaurants enz. leveren. Maar waarom hebben ze dan de staaltjes naar mij opgestuurd? Ik moet helaas mijn droom laten gaan en op zoek gaan naar ander soort behang. Op deze website kun je CMO Paris behang kopen.

Accessoires van natuurlijke materialen

Je kan er niet omheen. De laatste jaren zijn accessoires van natuurlijke materialen enorm populair in interieurs. Ik snap het wel hoor. Want het ziet er toch heel erg gezellig uit? Het heeft een mediterrane vibe waardoor je je gelijk een vakantiegevoel krijgt. Denk aan rieten manden, terracotta kleuren en heel veel kussens. Aardetinten voeren echt de boventoon. Bamboe-materialen zie je ook veel in deze interieurstijl. Bij Dille & Kamille kun je goed terecht voor praktische manden om je dagelijkse spullen in op te bergen. Een lantaarn van bamboe is ook erg gezellig. En om het af te maken is een jute vloerkleed een mooie aanvulling.

natuurlijke materialen interieur

Planten, pampasgras en droogbloemen

Als je meer natuurlijke materialen in je interieur wilt, dan kunnen planten natuurlijk niet ontbreken. Ik had al eerder een blogpost geschreven over planten in de badkamer. Planten fleuren elke kamer op. Echter hebben ze wekelijks je aandacht nodig anders is het gauw gedaan met ze. Ben je niet zo’n plantenheld; geen probleem, je kan ook voor pampasgras gaan. Of droogbloemen. Lees hier hoe ik een krans heb gemaakt van droogbloemen. Dit boek over droogbloemen is ook leuk om meer inspiratie op te doen.

welke muur verven woonkamer
Vorige Post
Doe Dit Als Je Een Accentkleur Op De Muur Wilt
moederdag cadeau tips
Volgende Post
Verwen Je Moeder Met Deze Cadeau Tips Voor Moederdag
Jo-Ann Kramer

Ik woon sinds augustus 2020 in Berlijn samen met mijn man Daan in een nieuwbouwwoning. Ik zie het als een uitdaging om er een knus plekje van te maken.

0 Comments

Leave a Reply