De Kussens Van Sissy-Boy Zijn Nú In De Aanbieding

sissy boy kussens
View Gallery 6 Photos
kussen Sissy-Boy
kussen sissy-boy
kussen sissy-boy
kussen sissy-boy

Wat een feest dat de kussens nu in de aanbieding zijn. Dus als je nog je bank of bed wilt upgraden, sla nu je slag. Want zeg nou eerlijk, er kan toch altijd nog een kussen bij?

Een van mijn favoriete interieur merken

Sissy-Boy is begonnen als een kledingmerk, maar eerlijk gezegd heb ik in de kleren nooit veel interesse gehad. Ik vond het iets te braaf en te netjes voor mij. In Breda, waar ik ben opgegroeid, was er een Sissy-Boy winkel waar ik zo af en toe kwam. Ik keek wat rond en was eigenlijk ook zo weer weg. Tot dat ik zag dat ze hadden uitgebreid met een interieurlijn. Vanaf dat moment was ik om. Want de ontwerpen spraken mij aan. Op interieurgebied vind ik dit merk wel bij mij passen. Ik hou van een romantisch interieur, maar wel met een moderne twist en Sissy-Boy voldoet daaraan. Daarom is dit een van mijn favoriete merken.

Sissy-Boy kussens

Aangezien ik nog geen nieuwe kussens heb gekocht, wordt het nu tijd om het wel te gaan doen. Ik heb al een keer aangegeven dat ik het best wel moeilijk vind om sfeer in een nieuwbouwappartement te brengen. De muren zijn nog niet geverfd, maar ik vind dat dat echt wel nodig is. Helaas denkt mijn man daar anders over. Alhoewel, ik merk wel dat hij langzaam aan begint te wennen dat ik wel echt graag de muren wil verven. Gewoon een kwestie van volhouden! Daarnaast kunnen kussens ook een wereld van verschil maken. Het is minder tijdrovend dan muren verven, dus een andere sfeer creëren is zo gebeurd.

Behalve de woonkamer kun je ook de slaapkamer met kussens een finishing touch geven. Als je een aantal kussens in verschillende maten op bed legt, krijg je een hotelgevoel. Heb je toch het gevoel dat je in een hotel slaapt.

Bij Sissy-Boy hebben ze verschillende soorten kussens. Er zijn kussens geïnspireerd op de natuur, maar er zijn ook kussens met wat meer grafische prints. Wat voor soort kussens vind jij het mooist? Ik hou meer van de natuurprints zoals je misschien wel had kunnen raden. En hou je van een vast kleurenpalet of mix je alle kleuren door elkaar heen? Hoewel ik best van kleur hou, ga ik toch voor een kleurenpalet met tinten uit dezelfde familie.

Voor welk kussen ga jij?

Dan is het nu tijd om te kijken hoe de kussens eruit zien. Welk kussen is jouw favoriet? Op Sissy-Boy.com vind je de volledige collectie kussens. Deze link is een affiliate link. Dat betekent dat ik een kleine commissie krijg als jij via deze link iets koopt. Overigens ben ik heel blij dat Sissy-Boy nu ook een Duitse webshop heeft! Ze hebben helaas niet alles wat de Nederlandse webshop wel heeft, maar het is al een goede start. Ik hoop dat er wat voor jou tussen zit!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

jacgi logo

JACGI.COM neemt deel aan diverse affiliate marketing programma’s. Dat houdt in dat JACGI.COM commissies ontvangt voor aankopen middels links van retailers.