Ik Mocht Een Poster Met Lijst Bestellen En Dit Koos Ik Uit

posters.nl

Opeens kreeg ik een mail met de vraag of ik interesse had om een poster uit te zoeken op Posters.nl. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. We waren net verhuisd naar Berlijn naar een splinternieuw appartement en eerlijk gezegd konden we wel wat muurdecoratie gebruiken. De vorige schilderijen (het was een drieluik van een vliegtuig) vond ik niet meer bij het appartement passen. Ik vond ze te groot en te donker. Maar ja, waar begin je want er is zoveel keus. En als je niet weet waar je moet beginnen dan stel je iets uit. Dus dat heb ik ook gedaan. Gelukkig werd het mij makkelijk gemaakt doordat ik een poster mocht bestellen met lijst. Zou je ook graag posters willen bestellen met een lijst? Overweeg dan Posters.nl.

Wat is posters.nl?

Aan de naam zou je denken dat het alleen om posters gaat, maar er is meer. Ze hebben namelijk ook kunstdrukken, fotobehang, andere wanddecoratie (zoals raamstickers) en wissellijsten. Het mooie is dat het betaalbare prijzen zijn. Als je wel eens wat hebt rondgekeken in andere webshops dan weet je waarschijnlijk wel dat sommige webshops heel duur zijn. Niet bij Posters.nl. De posters in A2 formaat kosten maar €19,95. Ze hebben ook goedkopere posters van 61X91,5 cm en die kosten €6,95. Het assortiment is uitgebreid. Ze hebben posters voor kinderen zoals van Verschrikkelijke Ikke en Ariana Grande. Maar ook posters voor auto-, natuur– en kunstliefhebbers. Dus voor elk wat wils.

Snelle bezorgservice

Daarnaast kan je ook kiezen voor de inlijstoptie. Je poster wordt in de lijst geleverd en dat is echt chill. Ik ontving mijn poster al kant en klaar om op te hangen. Dit is echt een pluspunt. Vanaf €39 zijn de verzendkosten gratis. Als je voor 15:00 uur bestelt dan wordt het dezelfde dag nog verzonden en is het de volgende dag al in huis. Ik woon in Duitsland, maar ik had de bestelling al zo snel in huis! Op een vrijdag werd het verzonden en op maandag werd het bezorgd. Alles was heel aangekomen en het was ook goed ingepakt.

posters.nl
posters.nl

Uitstekende klantenservice

Posters.nl wordt met een ‘uitstekend’ beoordeeld op basis van ruim 7000 reviews. Het is dan ook niet gek dat klanten graag bij Posters.nl bestellen. Klachten worden netjes opgelost want ze willen maar één ding en dat is de klant op de eerste plaats zetten en hen inspireren met een ruim assortiment tegen een gunstige prijs. Het gebruiksgemak en de veiligheid om te bestellen op de website is ook belangrijk. Het is eenvoudig om je product te bestellen. Een lijst toevoegen is met een paar klikken zo gepiept.

De poster die ik heb uitgekozen

Na lang rondneuzen op de website ben ik gegaan voor deze San Francisco poster. Ten eerste vind ik het ontwerp heel mooi. Ik hou van de vintage-achtige stijl. Ten tweede brengt het mij terug naar de roodtrip die we hebben gemaakt door de westkust van Amerika. We zijn dus ook in San Francisco geweest. Het was heel leuk om een paar dagen hier door te brengen. Ik heb gekozen voor een zwarte houten lijst want het laat de poster heel mooi uitkomen.

Ben jij ook benieuwd naar de posters en zou je ze willen bestellen met een lijst? Klik op deze link!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

jacgi logo

JACGI.COM neemt deel aan diverse affiliate marketing programma’s. Dat houdt in dat JACGI.COM commissies ontvangt voor aankopen middels links van retailers.