Makkelijke Decoratie Ideeën Voor In De Woonkamer

decoratie ideeën woonkamer

In dit artikel laat ik je zien hoe makkelijk het is om je interieur met een paar simpele aanpassingen een upgrade kan geven. Je hoeft niet met geld over de balk te smijten, dus ook met een klein budget kan je een groot effect bereiken. Hier komen 5 makkelijke decoratie ideeën die je meteen kan toepassen in je woonkamer.

1. LED licht

De eerste tip is een LED strip aanbrengen onder of in een kast. Het staat zo gezellig als het licht indirect ergens op schijnt. Mij doet het denken aan van die chique hotelkamers. Hoe cool is het als je dezelfde sfeer in je woonkamer kan creëren? Met de Philips Hue lichtstrip is dit makkelijk te realiseren. Je kan de lichtstrip in elke vorm buigen, verlengen of inkorten.

2. Koop wat citrusvruchten en ander fruitsoorten

Behalve dat fruit super gezond is, staat het ook heel mooi in je fruitschaal. Koop wat citrusvruchten zoals citroen, limoen, sinaasappels of anders ander soort seizoensfruit. Een tip om het helemaal esthetisch te krijgen is door fruit te kopen waar de blaadjes nog aan zitten. Laatst was ik nog op een bruiloft waar citroenen werden gebruikt als decoratie. Ook een leuk idee!

decoratie ideeën woonkamer

3. Mirror mirror on the wall

Een spiegel in de woonkamer doet wonderen. Het laat je woonkamer echt groter lijken. Ideaal als je een kleine woonkamer hebt. Maar sowieso komt in elke kamer een grote spiegel tot zijn recht. Toen wij naar dit appartement gingen verhuizen, zette ik uit gemak de spiegel tegen een muurtje aan. Nu staat de spiegel er nog steeds en ik moet zeggen dat ik er heel tevreden mee ben. Via de spiegel kijk je naar de tuin waardoor het lijkt alsof de woonkamer aan twee kanten een tuin heeft.

4. Zeg het met bloemen

Ben je toe aan wat kleur in je interieur? Je hoeft echt niet meteen potten verf te kopen, hoor. Nee, je kan dit heel makkelijk realiseren door wat bloemen te kopen. Bloemen vind ik zó gezellig staan. Ik moet wel zeggen dat ik best wel kritisch ben als het gaat om boeket bloemen. Ik hou van het wauw-effect en dat hebben niet alle boeketen. De bloemen van Bloomon vind ik daarentegen wel heel prachtig. Ik heb een abonnement en als het mij uitkomt laat ik bloemen bezorgen. Elke keer is het een prachtig boeket en ze blijven ook lang bloeien. Als je ook benieuwd bent naar deze bloemen bezorgservice neem dan een kijkje op de website. En nee, dit is geen affiliate link!

5. Vervang de knoppen

Een kleine verandering, maar een groots resultaat: andere kastknoppen of deurknoppen. Het kost weinig moeite om ze te vervangen, dus waarom je kast geen make-over gunnen? Bij Doing Goods hebben ze hele mooie knoppen. Bij Zara Home hebben ze ze ook, maar ik kan ze niet op de website vinden. En anders gewoon bij Bol.com want wat hebben ze daar niet?!

Dit waren de makkelijke decoratie ideeën voor in de woonkamer. Welke ga jij toepassen voor in de woonkamer? Ik vind het leuk als je een berichtje achter laat bij de comments. Vind je het ook leuk om zelf decoratie te maken? Lees dan ook dit artikel.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

jacgi logo

JACGI.COM neemt deel aan diverse affiliate marketing programma’s. Dat houdt in dat JACGI.COM commissies ontvangt voor aankopen middels links van retailers.