Klein Terras? Hier Koop Je Een Geschikte Loungeset!

kleine loungeset voor terras

Wat heerlijk is het weer sinds een paar weken. Hier in Berlijn is het qua temperatuur perfect. Ondanks dat het gemiddeld zo’n 28 graden is, is het niet zo benauwd zoals het in Nederland vaak is als de zon schijnt. Normaal gesproken lig ik met een lagere temperatuur al voor pampus in Nederland, maar hier ga ik gerust een half uur of langer fietsen. Ook zit ik graag in de tuin op onze loungeset. Zo chill! Wij hebben het geluk dat we een tuin hebben midden in Berlijn. Het is niet heel groot, maar wat maakt het uit. De loungeset past perfect hier op het terras. Ben jij ook gezegend met een klein terras en wil jij ultiem genieten van een loungeset? Lees dan verder waar je de meest chille, maar kleine loungesets kan kopen!

DIY: zelf een loungeset maken in Marokkaanse sfeer

Ok, je moet er wat voor over hebben, maar als je dit zelf kan maken dan is dit toch helemaal te gek? Heb je een klein hoekje over in je tuin, dan kun je overwegen om er zo’n loungeplek van te maken. Het onderste gedeelte kun je van pallets maken. Om de pallets weg te werken leg je er een kleed overheen. Leg er dan een heel dik kussen bovenop met een vrolijk printje. Stijl het af met een paar kussens en klaar ben je! Hoe heerlijk ziet dit er uit? Heb je nog wat energie over kun je ook nog de muur verven in een terracottakleur. Voor meer inspiratie om de Marrokkaanse sfeer te realiseren klik hier.

Ibiza in je achtertuin

Hou je meer van modern? Dan is deze Ibiza loungeset wel wat voor jou. Je kan er alleen op liggen of samen met een vriend(in) op zitten. Op de houten delen die uitsteken zet je je drankje neer of een gezellige plant. Bij deze set horen ook nog twee stoelen. Heb je hier geen plek voor op je terras, dan kun je ze ook gebruiken als keukenstoel of je zet ze neer in de woonkamer. Tegenwoordig zijn buitenmeubels net zo mooi als gewone meubels. Niemand die het verschil ziet. Volgens mij zijn naast de stoelen ook nog twee salontafels in de prijs begrepen. Wat wil een mens nog meer. Misschien wat lekkere hapjes en een verkoelend drankje? BuitenHof Tuinmeubelen.

Loungen in bohemian style

Jawel, jawel. Ook de bohemian style kun je doortrekken tot in de tuin. Een paar weken geleden verscheen hier al een artikel over. Kan je hier lezen. Wie zegt dat je alleen een vakantiegevoel kunt hebben op vakantie? In je tuin kan je ook prima een vakantiesfeer creëren. Hoe klein ie ook is. Materialen als bamboe toveren je tuin om in een paradijs. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk ligbed van bamboe. Deze loungestoelen staan er ook erg leuk bij. Sierkussens maken de look helemaal af. Verder kun je losgaan met planten, een buitenkleed en tuinverlichting. Welke stijl vind jij het leukst?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

jacgi logo

JACGI.COM neemt deel aan diverse affiliate marketing programma’s. Dat houdt in dat JACGI.COM commissies ontvangt voor aankopen middels links van retailers.