Het Greco Disco Boek Van Luke Edward Hall Is Geweldig!

greco disco book van luke edward hall

Houd je van kleur, opvallende prints en word je graag geïnspireerd? Dan is het Greco Disco boek van Luke Edward Hall echt wat voor jou. Luke Edward Hall is een Britse artiest en designer die bekend staat om zijn gevoel voor kleur en romantische ontwerpen. Hij wordt geïnspireerd door het verleden, zijn liefde voor theater, fantasie en storytelling. Greco Disco is zijn eerste boek dat in de zomer van 2019 is gepubliceerd.

Waarom ik zijn werk bewonder

Zoals vaker kom ik op Instagram de allerleukste accounts tegen van inspirerende interieurs. In een van de accounts die ik volg zag ik bij iemand een gekleurd schoteltje aan de muur hangen met een afbeelding erop van een Griekse god. Ik kwam al gauw achter dat het ging om een ontwerp van Luke Edward Hall (LEH), geboren in 1989. LEH heeft gestudeerd aan de Central Saint Martins in Londen. Sinds 2015 heeft hij zijn eigen studio. De collecties die hij heeft mogen ontwerpen waren o.a. voor Gant en Lanvin. Daarnaast heeft hij restaurants en cafés ingericht zoals Café Les Deux Gares in Parijs en American Bar in New York. Bij de laatste heeft LEH lampenkappen geschilderd en heeft hij de menukaart en ansichtkaarten ontworpen.

Zijn hele collectie van kussens, keramiek en andere spullen in de Griekse stijl vind ik echt geweldig. Ik hou van kleurrijke, romantische interieurs en dat is wat je ziet in zijn werk als interieur stylist. Dus toen ik zag dat hij een boek had uitgebracht, was ik gelijk enthousiast. Ik word graag geïnspireerd door zulk soort interieurs.

Het Greco Disco boek

Kunstenaar en ontwerper Luke Edward Hall, gevestigd in Londen, heeft de designwereld stormenderhand veroverd met zijn speelse, nostalgische, charmante en verfijnde interieurs, stoffen, keramiek, meubels, briefpapier, prints, tekeningen en schilderijen. Hij gelooft er sterk in dat zijn kunstwerken, decor en interieur design geluk en optimisme uitstralen. Grillige en romantische thema’s en een helder kleurenpalet zijn de doelgerichte kenmerken van de esthetiek van dit wonderkind.

Nog maar 30 jaar oud, heeft Luke al samengewerkt met enkele van ’s werelds meest prestigieuze creatieve merken en oogstte hij lof van The New York Times, Vogue en vele van de meest invloedrijke kunst-, design- en modepublicaties. teNeues debuteert met trots de opwindende, prachtige en uitbundige eerste monografie van de briljante Luke Edward Hall. Na te zijn afgestudeerd aan de gerespecteerde Central Saint Martins, begon Luke Edward Hall zijn carrière in interieurontwerp voordat hij in 2015 zijn eigen studio oprichtte. Sindsdien heeft hij gewerkt aan een breed scala van kunst- en ontwerpopdrachten en interieurontwerpprojecten.

Hij heeft zijn portfolio uitgebreid met het ontwerpen van collecties huishoudelijke artikelen, tafellinnen, keramiek, briefpapier, geborduurde slippers, kleding en sieraden, en meer. Burberry, Liberty London, Svenskt Tenn, Rowing Blazers, Christie’s, en de Royal Academy of London behoren tot zijn opmerkelijke klantenkring. Luke heeft zijn kunstwerken tentoongesteld in Londen en Stockholm en bijdragen geleverd aan gerenommeerde cultuurtijdschriften als Cabana, House & Garden, en Pleasure Garden. Momenteel is hij een vaste columnist voor de House & Home-sectie van de Financial Times.

Greco Disco is een koffietafelboek van zo’n 2 kilogram. Hiervoor krijg je prachtige foto’s van Luke zijn collecties en samenwerkingen met bekende merken. Ook kan je er knutselwerkjes vinden uit zijn jeugd, schetsen, hoe hij op de titel is gekomen en privé foto’s.

greco disco boek
greco disco boek
greco disco boek
greco disco boek
greco disco boek
greco disco boek
greco disco boek
greco disco boek

Zou je ook graag het Greco Disco boek willen hebben, klik dan hier. Voor een ander inspirerend koffieboek klik hier.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

jacgi logo

JACGI.COM neemt deel aan diverse affiliate marketing programma’s. Dat houdt in dat JACGI.COM commissies ontvangt voor aankopen middels links van retailers.